Dades

Utilitzeu les ordes del men煤 Dades per editar les dades del full actual. Podeu definir intervals, ordenar i filtrar dades, calcular resultats, esquematitzar dades i crear una taula din脿mica.

Sort

Ordena les files seleccionades segons les condicions que indiqueu. El LibreOffice reconeix i selecciona autom脿ticament els intervals de la base de dades.

Orde ascendent

Els camps de text s'ordenen alfab猫ticament, els camps num猫rics s'ordenen per nombre.

Orde descendent

Els camps de text s'ordenen alfab猫ticament, els camps num猫rics s'ordenen per nombre.

Filtre autom脿tic

Filtra autom脿ticament l'interval seleccionat de cel路les, i crea quadres de llista d'una fila on podeu triar els elements que voleu mostrar.

M茅s filtres

Mostra ordes que permeten filtrar les dades.

Defineix l'interval

Defineix un interval de la base de dades a partir de les cel路les seleccionades al full.

Select Range

Selecciona un interval de la base de dades que h脿geu definit a Dades - Defineix l'interval.

Refresca l'interval

Updates a data range that was inserted from an external database. The data in the sheet is updated to match the data in the external database.

Taula din脿mica

Una taula din脿mica ofereix un resum de grans quantitats de dades. Podeu reorganitzar la taula din脿mica per veure diferents resums de les dades.

Calcula

Ordres per a calcular cel路les amb f贸rmules.

Validesa

Defineix quines dades s贸n v脿lides per a una cel路la o un interval de cel路les seleccionat.

Subtotals

Calcula els subtotals per a les columnes que seleccioneu. El LibreOffice utilitza la funci贸 SUMA per calcular autom脿ticament el subtotal i els valors totals generals d'un interval etiquetat. Tamb茅 podeu utilitzar altres funcions per fer el c脿lcul. El LibreOffice reconeix autom脿ticament una 脿rea definida de la base de dades quan hi situeu el cursor.

Form

Data Entry Form is a tool to make table data entry easy in spreadsheets. With the Data Entry Form, you can enter, edit and delete records (or rows) of data and avoid horizontal scrolling when the table has many columns or when some columns are very wide.

Fluxos

Create live data streams for spreadsheets.

XML Source

Importeu dades XML en un full de c脿lcul.

Multiple Operations

Aplica la mateixa f贸rmula a cel路les diferents, per貌 amb diferents valors del par脿metre.

Text a columnes

Opens the Text to Columns dialog, where you enter settings to expand the contents of selected cells to multiple cells.

Consolidate

Combina dades d'un o m茅s intervals de cel路les independents i calcula un interval nou utilitzant la funci贸 que indiqueu.

Grup i esquema

Podeu crear un esquema de les vostres de dades i agrupar les files i les columnes al mateix temps per tal de poder replegar i desplegar els grups amb un sol clic.

Statistics

Feu servir les estad铆stiques de dades al Calc per a realitzar an脿lisis de dades complexes