Edita

Este menú conté ordes per a editar el contingut del document actual.

Desfés

Reverteix l'última ordre o entrada que heu introduït. Per a seleccionar l'ordre que voleu revertir, feu clic a la fletxa situada al costat de la icona Desfés a la barra Estàndard.

Refés

Reverteix l'acció de l'última ordre Desfés. Per a seleccionar el pas Desfés que voleu revertir, feu clic a la fletxa situada al costat de la icona Refés a la barra Estàndard.

Repeteix

Repeteix l'última orde. Esta orde està disponible al Writer i al Calc.

Retalla

Suprimeix la selecció i la copia al porta-retalls.

Copia

Copia la selecció al porta-retalls.

Enganxa

Insereix el contingut del porta-retalls a la ubicació del cursor i reemplaça el text o els objectes seleccionats.

Enganxament especial

Inserts the contents of the clipboard into the current file in a format that you can specify.

Selecciona-ho tot

Selecciona tot el contingut del fitxer, del marc o de l'objecte de text actual.

Busca

Commuteu la visibilitat de la barra d'eines de Busca per buscar text o navegar per un document per element.

Busca i reemplaça

Cerca o reemplaça text o formats al document actual.

Seguiment de canvis

Enumera les ordes disponibles per fer el seguiment de canvis al fitxer.

Compara el document

Compara el document actual amb el document que seleccioneu.El contingut del document seleccionat es marca com a supressió al diàleg que s'obri. Si voleu, podeu inserir el contingut del fitxer seleccionat al document actual; per fer-ho, trieu les entrades suprimides adequades i feu clic a Rebutja i, tot seguit, a Insereix.

Fusiona el document

Importa els canvis que s'han fet a les còpies d'un document al document original. S'ignoren els canvis que s'hagen fet a les notes al peu, a les capçaleres, als marcs i als camps. Els canvis idèntics es fusionen automàticament.

Enllaços

Permet editar les propietats de cada enllaç que conté el document actual, com ara el camí del fitxer font. Aquesta ordre no està disponible si el document actual no conté cap enllaç cap a altres fitxers.

Mapa d'imatge

Allows you to attach URLs to specific areas, called hotspots, on a graphic or a group of graphics. An image map is a group of one or more hotspots.

Objecte

Permet editar un objecte seleccionat al fitxer; cal que hàgeu inserit l'objecte mitjançant l'orde Insereix - Objecte.

Edita el fitxer

Utilitzeu la icona Edita el fitxer per activar o desactivar el mode d'edició.