Inserci贸 de dades externes a una taula (consulta de la p脿gina web)

Amb l'ajuda del filtre d'importaci贸 Consulta de p脿gina web (LibreOffice Calc) podeu inserir taules de documents HTML en un full de c脿lcul del Calc.

Podeu utilitzar el mateix m猫tode per inserir intervals definits per un nom des d'un full de c脿lcul del Calc o del Microsoft Excel.

Estan disponibles els m猫todes d'inserci贸 seg眉ents:

Inserci贸 mitjan莽ant un di脿leg

1. Situeu el cursor de la cel路la dins la cel路la on s'inserir脿 el contingut nou.

2. Choose Sheet - External Links. This opens the External Data dialog.

3. Introdu茂u l'URL del document HTML o el nom del full de c脿lcul. Premeu Retorn quan acabeu. Feu clic al bot贸 ... per obrir un di脿leg de selecci贸 de fitxers.

4. En el quadre de llista gran del di脿leg, seleccioneu els intervals o les taules amb nom que voleu inserir.

5. Tamb茅 podeu indicar que els intervals o les taules s'actualitzin cada n segons.

El filtre d'importaci贸 pot crear noms per a intervals de cel路les de manera immediata. Es ret茅 la m脿xima formataci贸, mentre que el filtre no carrega cap imatge intencionadament.

Inserci贸 mitjan莽ant el Navegador

1. Obriu dos documents: el full de c脿lcul del LibreOffice Calc on s'han d'inserir les dades externes (document de destinaci贸) i el document del qual provenen les dades externes (document d'origen).

2. Obriu el Navegador en el document de destinaci贸.

3. Seleccioneu el document d'origen en el quadre combinat inferior del Navegador perqu猫 mostre els noms dels intervals i els intervals de la base de dades o les taules que cont茅 el document d'origen.

4. Al Navegador, seleccioneu el mode d'arrossegament Insereix com a enlla莽 Icona.

5. Arrossegueu les dades externes que vulgueu des del Navegador fins al document de destinaci贸.

Si heu carregat un document HTML amb el filtre Consulta de p脿gina web com a document d'origen, trobareu les taules al Navegador, designades de manera cont铆nua des de "taula1_HTML" en avant, i tamb茅 dos noms d'intervals que s'hauran creat:

Edici贸 de dades externes