Denominaci贸 de cel路les

Noms permesos

Names in Calc can contain letters, numeric characters, and the underline character. Names must start with a letter or an underline character.

Car脿cters especials permesos:

Els noms han de ser diferents de les refer猫ncies de les cel路les. Per exemple, el nom A1 no 茅s v脿lid perqu猫 A1 茅s una refer猫ncia de cel路la a la cel路la superior esquerra.

Els noms no poden comen莽ar amb les lletres C o R seguides per un nombre; a m茅s, els car脿cters C i R sols no es permeten com a noms. Vegeu la funci贸 ADRE脟A per a m茅s informaci贸.

Names for cell ranges must not include blanks. Blanks are allowed within names for sheets and documents.

Denominaci贸 de cel路les i f贸rmules

Una bona manera de fer llegibles les refer猫ncies a les cel路les i els intervals de cel路les a les f贸rmules 茅s assignar noms als intervals. Per exemple, podeu anomenar l'interval A1:B2 Inici. Despr茅s podeu escriure una f贸rmula com ara "=SUMA(Inici)". Fins i tot despr茅s d'inserir o suprimir files o columnes, el LibreOffice assignar脿 correctament els intervals que s'identifiquen per un nom. Els noms dels intervals no poden contindre cap espai.

Per exemple, 茅s m茅s f脿cil llegir una f贸rmula per a l'impost de vendes si podeu escriure "= Quantitat * Tipus_impositiu" en lloc de "= A5 * B12". En este cas, anomenareu la cel路la A5 "Quantitat" i la cel路la B12 "Tipus_impositiu".

Utilitzeu el di脿leg Defineix els noms per definir els noms de les f贸rmules o les parts de les f贸rmules que necessiteu m茅s sovint. Per indicar els noms dels intervals,

1. Seleccioneu una cel路la o un interval de cel路les i, tot seguit, trieu Full 鈻 Intervals i expressions amb nom 鈻 Defineix. Apareixer脿 el di脿leg Defineix els noms.

2. Introdu茂u el nom de l'脿rea seleccionada en el camp Nom. Feu clic a Afig. El nom acabat de definir apareixer脿 a la llista inferior. Feu clic a D'acord per tancar el di脿leg.

Tamb茅 podeu anomenar altres intervals de cel路les en este di脿leg introduint el nom en el camp i seleccionant despr茅s les cel路les respectives.

Si introdu茂u el nom en una f贸rmula, despr茅s d'introduir els primers car脿cters s'oferir脿 el nom complet en forma de consell.