Edici贸 de diagrames din脿mics

Editeu un diagrama din脿mic de la mateixa manera que els diagrames normals.

Per a editar un diagrama din脿mic

1. Feu clic en un diagrama per editar les propietats dels objectes que en formen part:

Mida i posici贸 a la p脿gina actual.

Alineaci贸, ajustament del text, l铆mits exteriors i m茅s.

2. Feu doble clic en un diagrama per entrar en el mode d'edici贸:

Valors de les dades del diagrama (per a diagrames amb dades pr貌pies).

Tipus de diagrama, eixos, t铆tols, plans laterals, graella i m茅s.

3. Feu doble clic en un element del diagrama en el mode d'edici贸:

Feu doble clic en un eix per editar-ne l'escala, el tipus, el color i altres atributs.

Feu doble clic en un punt de dades per seleccionar i editar la s猫rie de dades a la qual pertany el punt de dades.

Amb una s猫rie de dades seleccionada, feu clic i, tot seguit, doble clic en un sol punt de dades per editar-ne les propietats (per exemple, una sola barra en un diagrama de barres).

Feu doble clic a la llegenda per seleccionar-la i editar-la. Feu clic i, tot seguit, doble clic en un s铆mbol de la llegenda seleccionada per editar la s猫rie de dades associada.

Feu doble clic en qualsevol altre element, o b茅 feu clic en l'element i obriu el men煤 de formataci贸 per editar-ne les propietats.

4. Feu clic a fora del diagrama per eixir del mode d'edici贸 actual.

Icona de consell

Per imprimir un diagrama en alta qualitat, podeu exportar el diagrama a un fitxer PDF i imprimir-lo.

Al mode d'edici贸 del diagrama, podeu veure la barra de formataci贸 de diagrames a prop de la part superior del document. La barra de dibuix per als diagrames es mostra a la part inferior del document. La barra de dibuix mostra un subconjunt de les icones de la barra d'eines Dibuix del Draw i de l'Impress.

Podeu fer clic amb el bot贸 dret sobre un element d'un diagrama per obrir el men煤 contextual. El men煤 contextual ofereix una s猫rie d'ordes per formatar l'element seleccionat.

Edici贸 de t铆tols d'un diagrama

Edici贸 dels eixos d'un diagrama

Edici贸 de les llegendes d'un diagrama

Addici贸 d'una textura a les barres d'un diagrama

Visualitzaci贸 3D

Obri un fitxer amb un exemple: