Aplicaci贸 de fulls m煤ltiples

Selecci贸 de fulls m煤ltiples

La pestanya del full actual sempre es veu de color blanc davant de les altres pestanyes del full. La resta de pestanyes del full s贸n de color gris quan no estan seleccionades. Si feu clic a les altres pestanyes del full mentre premeu podreu seleccionar fulls m煤ltiples.

Podeu utilitzar Maj++Re P脿g o Av P脿g per seleccionar diversos fulls amb el teclat.

Desfer una selecci贸

Per desfer la selecci贸 d'un full, feu clic de nou a la pestanya del full mentre premeu la tecla . El full que es veu actualment no es pot eliminar de la selecci贸.

C脿lculs a trav茅s de fulls m煤ltiples

Podeu fer refer猫ncia a una interval de fulls en una f贸rmula indicant el primer i l'煤ltim full de l'interval. Per exemple, =SUMA(Full1.A1:Full3.A1) suma totes les cel路les A1 des del Full1 fins al Full3.