Selecci贸 de cel路les m煤ltiples

Selecci贸 d'un interval rectangular

Manteniu premut el bot贸 del ratol铆 i arrossegueu-lo des d'una cantonada fins a la cantonada diagonalment oposada de l'interval.

Marcatge d'una sola cel路la

Feu una de les accions seg眉ents:

Selecci贸 de diverses cel路les disperses

Feu una de les accions seg眉ents:

Commutaci贸 del mode de marcatge

A la barra d'estat, feu clic al quadre que t茅 la llegenda STD / EXT / ADD per commutar el mode de marcatge:

Contingut del camp

Efecte en fer clic amb el ratol铆

STD

Si feu clic amb el ratol铆 damunt d'una cel路la se selecciona esta cel路la. Es desmarquen totes les cel路les marcades.

EXT

Si feu clic amb el ratol铆 es marca un interval rectangular des de la cel路la actual fins a la cel路la on heu fet clic. Tamb茅 es pot fer si manteniu premuda la tecla Maj i feu clic a una cel路la.

ADD

Si feu clic a una cel路la, l'afegireu a les cel路les que ja estiguen marcades. En canvi, si feu clic a una cel路la marcada, la desmarcareu. De manera alternativa, premeu mentre feu clic a les cel路les.