Tecles de drecera (accessibilitat al LibreOffice Calc)

Consulteu també les llistes de tecles de drecera per al LibreOffice Calc i el LibreOffice en general.

Icona de nota

Algunes de les tecles de drecera poden estar assignades al vostre sistema d'escriptori. Les tecles que estan assignades al vostre sistema d'escriptori no estan disponibles per al LibreOffice. Proveu d'assignar tecles diferents per al LibreOffice, a Eines - Personalitza - Teclat, o bé en el vostre sistema d'escriptori.

Mode de selecció de cel·les

Icona

En un quadre de text que tinga un botó per minimitzar el diàleg, premeu F2 per entrar al mode de selecció de cel·les. Seleccioneu un nombre qualsevol de cel·les i després torneu a prémer F2 per mostrar el diàleg.

En el mode de selecció de cel·les podeu utilitzar les tecles habituals de navegació per seleccionar cel·les.

Control del contorn

Podeu utilitzar el teclat a Contorn:

Selecció d'un objecte de dibuix o d'un gràfic

1. Trieu Visualitza - Barres d'eines - Dibuix per obrir la barra d'eines Dibuix.

2. Premeu F6 fins que se seleccioni la barra d'eines Dibuix.

3. Si l'eina de selecció és activa, premeu +Retorn. Amb esta acció seleccionareu el primer objecte de dibuix o el primer gràfic del full.

4. Premeu +F6 per establir el focus al document.

Ara podeu utilitzar la tecla Tab per seleccionar l'objecte de dibuix o gràfic següent i Maj+Tab per seleccionar l'objecte anterior.