Desament i obertura de fulls en HTML

Desament de fulls en HTML

El LibreOffice Calc guarda tots els fulls d'un document del Calc junts com a document HTML. Al començament del document HTML s'afig automàticament un encapçalament i una llista d'enllaços que porten als fulls individuals dins del document.

Els nombres es mostren tal com s'escriuen. A més, a l'etiqueta HTML <SDVAL> el valor del nombre intern exacte s'escriu de manera que després d'obrir el document HTML amb el LibreOffice sabreu que teniu els valors exactes.

1. Per guardar el document actual del Calc com a HTML, trieu Fitxer â–¸ Anomena i guarda.

2. En el quadre de llista Tipus de fitxer, dins l'Ă rea on hi ha els altres filtres del LibreOffice Calc, trieu el tipus de fitxer "Document HTML (LibreOffice Calc)".

3. IntroduĂŻu un Nom de fitxer i feu clic a Guarda.

Obertura de fulls en HTML

El LibreOffice ofereix diversos filtres per obrir fitxers HTML que podeu seleccionar des del quadre de llista Tipus de fitxer de Fitxer â–¸ Obri: