Formats numèrics definits per l'usuari

Podeu definir els vostres propis formats numèrics per visualitzar nombres al LibreOffice Calc.

Per exemple, per visualitzar el nombre 10.200.000 com a 10,2 milions:

1. Seleccioneu les cel·les a les quals voleu aplicar un format nou definit per l'usuari.

2. Trieu Format ▸ Cel·les ▸ Nombres.

3. En el quadre de llista Categoria seleccioneu "Definit per l'usuari".

4. En el quadre de text Codi de format introduïu el codi següent:

0,0.. "Milió"

5. Feu clic a D'acord.

La taula següent mostra els efectes de l'arrodoniment, els delimitadors de milers (.), els delimitadors decimals (,) i els espais reservats # i 0.

Nombre

,#.. "Milió"

0,0.. "Milió"

#.. "Milió"

10,2 milions

10,2 milions

10 milions

,5 milions

0,5 milions

1 milió

100, milions

100,0 milions

100 milions