Busca i reempla莽ament al Calc

En els documents de full de c脿lcul podeu buscar paraules, f贸rmules i estils. Podeu navegar des d'un resultat al seg眉ent o podeu real莽ar totes les cel路les coincidents d'un sol cop i despr茅s aplicar-hi un altre format o reempla莽ar el contingut de la cel路la per un altre contingut.

El di脿leg Busca i reempla莽a

Les cel路les poden contindre tant text o nombres que s'hagen introdu茂t directament com en un document de text com text o nombres que siguen resultat d'un c脿lcul. Per exemple, si una cel路la cont茅 la f贸rmula =1+2, es mostra el resultat 3. Heu de decidir si voleu buscar per l'1 respecte al 2, o b茅 buscar el 3.

Busca de f贸rmules o valors

En el di脿leg Busca i reempla莽a podeu indicar si voleu buscar les parts d'una f贸rmula o b茅 els resultats d'un c脿lcul.

1. Trieu Edita 鈻 Busca i reempla莽a per obrir el di脿leg Busca i reempla莽a.

2. Feu clic a M茅s opcions per desplegar el di脿leg.

3. Seleccioneu "F贸rmules" o "Valors" en el quadre de llista Busca a.

Amb "F贸rmules" cercareu totes les parts de les f贸rmules.

Amb "Valors" cercareu els resultats dels c脿lculs.

Icona de nota

Els continguts de les cel路les es poden formatar de diverses maneres. Per exemple, un n煤mero es pot formatar com a moneda perqu猫 es mostre amb un s铆mbol de moneda. Aquests s铆mbols s'inclouen a les cerques quan l'opci贸 de cerca Visualitzaci贸 formatada est脿 activada.

Busca de text

1. Trieu Edita 鈻 Busca i reempla莽a per a obrir el di脿leg Busca i reempla莽a.

2. Introdu茂u el text que vulgueu trobar al quadre de text Cerca.

3. Feu clic a Busca el seg眉ent o b茅 a Busca-ho tot.

Quan feu clic a Busca el seg眉ent, el Calc seleccionar脿 la cel路la seg眉ent que continga el text que esteu cercant. Podeu veure i editar el text, i despr茅s tornar a fer clic a Busca per avan莽ar a la cel路la seg眉ent.

1. Si heu tancat el di脿leg, podeu pr茅mer una combinaci贸 de tecles (+Maj+F) per buscar la cel路la seg眉ent sense tornar a obrir el di脿leg.

2. Per defecte, el Calc cerca al full actual. Activeu la casella de selecci贸 Tots els fulls per a estendre la cerca a tots els fulls del document.

Quan feu clic a Busca-ho tot, el Calc seleccionar脿 totes les cel路les que continguen l'entrada que esteu cercant. A m茅s, per exemple, podeu definir que totes les cel路les se cerquen en negreta o aplicar un estil de cel路la a totes les cel路les a la vegada.

El Navegador

1. Trieu Visualitza - Navegador per obrir la finestra del Navegador.

El Navegador 茅s l'eina principal per buscar i seleccionar objectes.

Utilitzeu el Navegador per inserir objectes i enlla莽os dins del mateix document o d'altres documents oberts.