Selecting Themes for Sheets

El LibreOffice Calc incorpora un conjunt de temes de formataci贸 predefinits que podeu aplicar als fulls de c脿lcul.

No es poden afegir temes al Calc ni tampoc no es poden modificar. No obstant aix貌, s铆 que en podeu modificar els estils despr茅s d'aplicar-los a un full de c脿lcul.

Abans de formatar un full amb un tema heu d'aplicar com a m铆nim un estil de cel路la personalitzat a les cel路les del full. Despr茅s podeu canviar la formataci贸 de les cel路les seleccionant i aplicant un tema en el di脿leg Selecci贸 de temes.

Per a aplicar un estil de cel路la personalitzat a una cel路la, podeu obrir la finestra Estils i definir la visualitzaci贸 Estils personalitzats en el quadre de llista inferior. Es mostrar脿 una llista dels estils de cel路la existents definits de manera personalitzada. Feu doble clic a un nom de la finestra Estils per a aplicar aquest estil a les cel路les seleccionades.

Aplicaci贸 d'un tema a un full de c脿lcul:

1. Feu clic a la icona Seleccioneu els temes de la barra Eines.

Icon Themes

Choose Themes

Apareixer脿 el di脿leg Selecci贸 de temes. Aquest di脿leg mostra els temes disponibles per a tot el full de c脿lcul, mentre que la finestra Estils mostra els estils personalitzats per a cel路les espec铆fiques.

2. Al di脿leg Selecci贸 de temes seleccioneu el tema que vulgueu aplicar al full de c脿lcul.

3. Feu clic a D'acord

Tan bon punt seleccioneu un altre tema en el di脿leg Selecci贸 de temes s'aplicaran algunes de les propietats de l'estil personalitzat al full de c脿lcul actual. Les modificacions es veuran immediatament al full de c脿lcul.