Importaci贸 i exportaci贸 de fitxers dBASE

Podeu obrir dades i guardar-les amb el format de fitxer dBASE (extensi贸 del fitxer *.dbf) al LibreOffice Base o en un full de c脿lcul. Al LibreOffice Base, una base de dades dBASE 茅s una carpeta que cont茅 fitxers amb l'extensi贸 de fitxer .dbf. Cada fitxer es correspon amb una taula de la base de dades. Les f贸rmules i la formataci贸 es perden quan obriu i guardeu un fitxer dBASE des del LibreOffice.

Importaci贸 d'un fitxer dBASE a un full de c脿lcul

1. Trieu Fitxer 鈻 Obri.

2. Cerqueu el fitxer *.dbf que vulgueu importar.

3. Feu clic a Obri.

S'obrir脿 el di脿leg Importa fitxers de dBASE.

4. Feu clic a D'acord.

S'obrir脿 el fitxer dBASE com a nou full de c脿lcul del Calc.

Icona d'av铆s

Si voleu guardar el full de c脿lcul com a fitxer dBASE, no modifiqueu ni suprimiu la primera fila al fitxer importat. Esta fila cont茅 informaci贸 necess脿ria per a les bases de dades dBASE.

Importaci贸 d'un fitxer dBASE a la taula d'una base de dades

La taula d'una base de dades del LibreOffice Base 茅s un enlla莽 a una base de dades ja existent.

1. Trieu Fitxer 鈻 Nou 鈻 Base de dades.

2. Introdu茂u un nom per a la base de dades en el quadre Nom del fitxer del di脿leg Anomena i guarda.

3. Feu clic a Guarda.

4. Seleccioneu "dBASE" en el quadre Tipus de base de dades del di脿leg Propietats de la base de dades.

5. Feu clic a Seg眉ent.

6. Feu clic a Navega.

7. Cerqueu el directori que cont茅 el fitxer dBASE i feu clic a D'acord.

8. Feu clic a Crea.

Desament d'un full de c脿lcul com a un fitxer dBASE

1. Trieu Fitxer 鈻 Anomena i guarda.

2. Seleccioneu "fitxer dBASE" en el quadre Format del fitxer.

3. Introdu茂u un nom per al fitxer dBASE en el quadre Nom del fitxer.

4. Feu clic a Guarda.

Icona de nota

Nom茅s s'exportaran les dades del full actual.