Selecci贸 d'intervals d'eixida de taules din脿miques

Feu clic al bot贸 M茅s del di脿leg Taula din脿mica. El di脿leg s'ampliar脿.

Podeu seleccionar un interval amb un nom en el qual s'haja de crear la taula din脿mica a partir del quadre Resultats a. Si l'interval de resultats no t茅 nom, introdu茂u les coordenades de la cel路la superior esquerra de l'interval al camp de la dreta del quadre Resultats a. Tamb茅 podeu fer clic a la cel路la corresponent i les coordenades s'introduiran autom脿ticament.

Si activeu la casella de selecci贸 Ignora les files buides, les files buides no es tindran en compte quan es cree la taula din脿mica.

Si la casella de selecci贸 Identifica les categories est脿 activada, les categories s'identificaran pels seus encap莽alaments i s'assignaran de la manera corresponent quan es cree la taula din脿mica.

Obri un fitxer amb un exemple: