Consolidació de dades

Durant la consolidació, el contingut de les cel·les de diversos fulls es combinarà en un sol lloc.

Per combinar el contingut de les cel·les

1. Obriu el document que conté els intervals de cel·les que s'han de consolidar.

2. Trieu Dades - Consolida per obrir el diàleg Consolida.

3. En el quadre Interval de dades font seleccioneu un interval de cel·les d'origen per consolidar-lo amb altres àrees.

Si l'interval no té nom, feu clic al camp que apareix al costat d'Interval de dades font. Apareixerà un cursor de text amb parpelleig. Introduïu una referència per al primer interval de dades font o seleccioneu l'interval amb el ratolí.

4. Feu clic a Afig per inserir l'interval seleccionat al camp Intervals de consolidació.

5. Seleccioneu intervals addicionals i feu clic a Afig després de cada selecció.

6. Indiqueu on voleu visualitzar el resultat seleccionant un interval de destinació al quadre Copia els resultats a.

Si l'interval de destinació no té nom, feu clic al camp que apareix al costat de Copia els resultats a i introduïu la referència de l'interval de destinació. De manera alternativa, podeu seleccionar l'interval amb el ratolí o bé situant el cursor a la cel·la superior esquerra de l'interval de destinació.

7. Seleccioneu una funció del quadre Funció. La funció indica la manera com s'enllacen els valors dels intervals de consolidació. "Suma" és el paràmetre per defecte.

8. Feu clic a D'acord per consolidar els intervals.

Paràmetres addicionals

Feu clic al botó Més del diàleg Consolida per visualitzar paràmetres addicionals:

Les dades dels intervals de consolidació i l'interval de destinació es desaran quan guardeu el document. Si més avant obriu el document on s'ha definit la consolidació, les dades tornaran a estar disponibles.