Desprotecci贸 de cel路les

1. Feu clic al full per al qual voleu cancel路lar la protecci贸.

2. Seleccioneu Eines 鈻 Protegeix el full o Eines 鈻 Protegeix l'estructura del full per a eliminar la marca de verificaci贸 que indica l'estat de protecci贸.

3. Si heu assignat una contrasenya, introdu茂u-la en este di脿leg i feu clic a D'acord.

Ara podreu editar les cel路les, visualitzar les f贸rmules i imprimir totes les cel路les fins que torneu a activar la protecci贸 per al full o per al document.