Definici贸 dels colors de fons dels gr脿fics de fons

Podeu definir un color de fons o utilitzar un gr脿fic com a fons per als intervals de cel路les del LibreOffice Calc.

Aplicaci贸 d'un color de fons a un full de c脿lcul del LibreOffice Calc

1. Seleccioneu les cel路les.

2. Trieu Format 鈻 Cel路les (o b茅 Formata les cel路les al men煤 contextual).

3. A la pestanya Fons, seleccioneu el color de fons.

Gr脿fics per al fons de les cel路les

1. Trieu Insereix - Imatge - Des d'un fitxer.

2. Seleccioneu el gr脿fic i feu clic a Obri

El gr脿fic s'insereix ancorat a la cel路la actual. Podeu moure i escalar el gr脿fic com vulgueu. Al men煤 de context podeu utilitzar l'ordre Organitza 鈻 Al fons per a col路locar-lo al fons. Per a seleccionar un gr脿fic que s'ha col路locat al fons, feu servir el Navegador.