Aplicació de la formatació automàtica a un interval de cel·les seleccionat

Podeu utilitzar la funció de formatació automàtica per aplicar ràpidament un format a un full o a un interval de cel·les seleccionat.

Aplicació de la formatació automàtica a un full o a un interval de cel·les seleccionat

1. Seleccioneu les cel·les, incloses les capçaleres de columna i de fila, que vulgueu formatar.

2. Choose Format - AutoFormat Styles.

3. Select which properties to include in an AutoFormat.

4. Feu clic a D'acord.

El format s'aplicarà a l'interval de cel·les seleccionat.

Icona de nota

Si no veieu cap canvi en el color dels continguts de les cel·les, trieu Visualitza - Realçament dels valors.

To Define an AutoFormat for Spreadsheets or Ranges

You can define a new AutoFormat that is available to all spreadsheets and ranges.

1. Format a sheet or range.

2. Choose Edit - Select All or select the formatted range.

3. Choose Format - AutoFormat Styles.

4. Feu clic a Afig.

5. Introduïu un nom per al format en el quadre Nom del diàleg Afig una formatació automàtica.

6. Feu clic a D'acord.