Aplicaci贸 del filtre autom脿tic

La funci贸 Filtre autom脿tic insereix un quadre combinat en una o m茅s columnes de dades amb el qual podreu seleccionar els registres (茅s a dir, les files) que vulgueu visualitzar.

1. Seleccioneu les columnes per a les quals vulgueu utilitzar el filtre autom脿tic.

2. Trieu Dades - Filtre - Filtre autom脿tic. Les fletxes del quadre combinat es veuran a la primera fila de l'interval seleccionat.

3. Executeu el filtre fent clic a la fletxa desplegable de l'encap莽alament de la columna i triant un element.

Nom茅s es mostraran les files el contingut de les quals coincidisca amb els criteris del filtre, mentre que la resta de files es filtraran. Per veure si s'ha filtrat alguna fila, fixeu-vos en si els n煤meros de les files s贸n discontinus. La columna que s'haja utilitzat per al filtre s'identificar脿 amb un color diferent per al bot贸 de fletxa.

Si apliqueu un filtre autom脿tic addicional a una altra columna d'un interval de dades filtrat, els altres quadres combinats nom茅s llistaran les dades filtrades.

Per a tornar a visualitzar tots els registres, seleccioneu l'entrada Tot al quadre combinat del filtre autom脿tic. Si trieu Est脿ndard apareixer脿 el di脿leg Filtre est脿ndard, que vos permetr脿 configurar un filtre est脿ndard. Trieu l'opci贸 芦Els 10 superiors禄 per a visualitzar nom茅s els 10 valors m茅s alts.

Per deixar d'utilitzar el filtre autom脿tic, torneu a seleccionar totes les cel路les seleccionades al pas 1 i trieu Dades - Filtre - Filtre autom脿tic.

tip

Per assignar filtres autom脿tics diferents a diversos fulls, primer haureu de definir un interval de base de dades a cada full.

warning

Les funcions aritm猫tiques tamb茅 tenen en compte les cel路les que no es veuen a causa del filtre que se'ls ha aplicat. Per exemple, la suma d'una columna completa tamb茅 tindr脿 en compte els valors de les cel路les filtrades. Apliqueu la funci贸 SUBTOTAL si nom茅s voleu que es tinguen en compte les cel路les visibles despr茅s d'aplicar un filtre.