Quadre de noms

Mostra la refer猫ncia de la cel路la actual, l'interval de les cel路les seleccionades o el nom de l'脿rea. Tamb茅 podeu seleccionar un interval de cel路les, i llavors escriure un nom al Quadre de noms.

脌rea del full del quadre combinat

Quadre de noms

Per saltar a una cel路la en particular, o per a seleccionar un interval de cel路les, escriviu la refer猫ncia de la cel路la, o la refer猫ncia a l'interval de cel路les, en aquest quadre. Per exemple, F1, o A1:C4. Tamb茅 podeu introduir el nom d'un full, l'indicador aleshores canvia a 芦V茅s al full禄 i prement Retorn canvia a aquest full.