VALORDATA

Retorna el nombre de data interna del text entre cometes.

El nombre de data interna es retorna com a nombre. Este nombre est脿 determinat pel sistema de dates que utilitza el LibreOffice per calcular les dates.

Si la cadena de text tamb茅 cont茅 un valor d'hora, DATEVALUE nom茅s retorna la part entera de la conversi贸.

note

Aquesta funci贸 forma part de l'est脿ndard Open Document Format for Office Applications (OpenDocument), versi贸 1.2 (ISO/IEC 26300:2-2015).


Sintaxi

VALORDATA("Text")

Text 茅s una expressi贸 de data v脿lida i s'ha d'introduir entre cometes.

note

En introduir dates com a part de f贸rmules, les barres i guionets usats com a separadors s'interpreten com a operadors aritm猫tics. Per tant, les dates en aquest format no es reconeixen com a dates i produeixen c脿lculs erronis. Per a evitar que les dates s'interpreti com a part de f贸rmules, feu servir la funci贸 DATA 鈥 p. ex. DATA(1954;7;20)鈥, o escriviu la data entre cometes i en la notaci贸 ISO 8601 鈥攑. ex. "1954-07-20"鈥. Eviteu fer servir formats de data regionals, com ara 芦07/20/54禄, perqu猫 aix貌 pot generar error si el document s'obri amb una configuraci贸 regional diferent.


tip

Unambiguous conversion is possible for ISO 8601 dates and times in their extended formats with separators. If a #VALUE! error occurs, then unselect Generate #VALUE! error in - LibreOffice Calc - Formula, button Details... in section "Detailed Calculation Settings", Conversion from text to number list box.


Exemples

=DATEVALUE("1954-07-20") yields 19925.

Ens cal la vostra ajuda!