Partició de mots

L'ordeParteix els mots crida el diàleg que permet configurar la partició de mots al LibreOffice Calc.

Per accedir a esta orde...

Menú Eines ▸ Llengua ▸ Partició de mots.

Només podeu activar la partició de mots automàtica al LibreOffice Calc quan la característica de salt de fila és activa.

Partició de mots per a les cel·les seleccionades.

1. Seleccioneu les cel·les per a les quals voleu canviar la partició de mots.

2. Trieu Eines ▸ Llengua ▸ Partició de mots.

3. Apareixerà el diàleg Formata les cel·les obert per la pestanya Alineació

4. Activeu les caselles de selecció Ajustament automàtic del text i Activa la partició de mots.

Partició de mots per als objectes de dibuix

1. Seleccioneu un objecte de dibuix.

2. Trieu Eines ▸ Llengua ▸ Partició de mots.

3. Cada vegada que crideu l'orde, activeu o desactiveu la partició de mots per a l'objecte de dibuix. Una marca de selecció mostra l'estat actual.