Llista de funcions

Obri la finestra el la llista de funcions en la barra lateral, que mostra totes les funcions que es poden inserir al document. La Llista de funcions 茅s paregut a la pestanya Funcions de l'Auxiliar de funcions. Les funcions s'insereixen amb espais reservats que s'han de reempla莽ar pels valors triats.

Per accedir a esta orde...

From the menu bar:

Choose View - Function List.

From the tabbed interface:

Choose Insert - Function List

From toolbars:

Icon Functions

Functions

From the sidebar:

Choose Functions.


The Function List window is a resizable dockable window. Use it to quickly enter functions in the spreadsheet. By double-clicking an entry in the functions list, the respective function is directly inserted with all parameters.

Llista de categories

Enumera les categories a les quals estan assignades les diverses funcions. Seleccioneu una categoria per a visualitzar les funcions adequades en el camp de llista que apareix a sota. Seleccioneu 芦Totes禄 per a visualitzar totes les funcions per ordre alfab猫tic, independentment de la categoria a la qual pertanyin. 芦Utilitzat per darrer cop禄 mostra les 煤ltimes funcions que heu fet servir.

Llista de funcions

Mostra les funciones disponibles.Quan seleccioneu una funci贸, l'脿rea de sota el quadre de llista mostra una descripci贸 curta. Per a inserir la funci贸 seleccionada, feu-hi doble clic o feu clic a la icona Insereix funci贸 al full de c脿lcul.

Insereix la funci贸 en el full de c脿lcul

Icon Insert Function

Insereix la funci贸 seleccionada al document.

Ens cal la vostra ajuda!