Ompli els fulls

Permet especificar els paràmetres per a la transferència de fulls o d'intervals d'un full determinat cap a les mateixes cel·les d'altres fulls seleccionats.

Per accedir a esta orde...

Trieu Full ▸ Ompli les cel·les ▸ Fulls

Icona d'avís

Aquesta ordre del menú s'activa només si heu seleccionat com a mínim dos fulls del document.

To select multiple sheets, click each sheet tab while pressing or Shift.

En comptes de copiar una àrea al porta-retalls, podeu filtrar dades determinades i calcular-ne els valors.

Emplenament d'un full

This dialog is similar to the Paste Special dialog, where you can find additional tips.