Funci贸 WeekdayName [VBA]

La funci贸 WeekdayName retorna el nom corresponent al dia de la setmana que especifiqueu.

warning

Aquesta constant, funci贸 o objecte s'activa mitjan莽ant l'expressi贸 Option VBASupport 1, col路locada abans del codi executable del programa en un m貌dul.

Sintaxi:

WeekdayName(Weekday as Integer [,Abbreviate as Boolean [,FirstDayofWeek as Integer]])

Valor de retorn:

String

Par脿metres :

Weekday Valor d'1 a 7 Mon<unk>day a Sun<unk>day el nom del dia de la setmana del qual s'ha de calcular.

Abreviate opcional. Un valor boole脿 que indica si el nom del dia de la setmana s'ha d'abreujar.

FirstDayofWeek opcional. Indica el primer dia de la setmana.

Primer dia de la setmana:

Constant amb nom

Valor

Descripci贸

vbUseSystemDayOfWeek

Use National Language Support (NLS) API setting

vbSun颅day

Diumenge (per defecte)

vbMonday

Dilluns

vbTuesday

Dimarts

vbWednesday

Dimecres

vbThursday

Dijous

vbFriday

Divendres

vbSaturday

Dissabte

Codis d'error

Cap

Exemple :

REM  *****  BASIC  *****
        Option VBASupport 1
        Sub Example_WeekdayName
         Dim tgf as Integer
         tgf = 6
         print tgf &" "& WeekdayName(tgf,False,vbSunday)