Altres ordes

脡s una llista de les funcions i les expressions que no s'inclouen a les altres categories.

Expressi贸 Beep

Reprodueix un so a trav茅s de l'altaveu de l'ordinador. El so dep猫n del sistema i no podeu modificar-ne el to ni el volum.

Funci贸 Shell

Inicia una altra aplicaci贸 i defineix l'estil de finestra respectiu, si cal.

Expressi贸 Wait

Interromp l'execuci贸 del programa per a la quantitat de temps que voleu especificar en mil路lisegons.

Expressi贸 WaitUntil

Interromp l'execuci贸 del programa fins a l'horari especificat.

Funci贸 GetSystemTicks

Torna el n煤mero de ticks del sistema proporcionat pel sistema operatiu. Podeu utilitzar esta funci贸 per optimitzar determinats processos.

GetPathSeparator Funci贸

Retorna el separador de directoris, que dep猫n del sistema operatiu, utilitzat per a especificar els camins dels fitxers.

Funci贸 Environ

Torna el valor d'una variable d'entorn com a cadena. Les variables d'entorn depenen del tipus de sistema operatiu de qu猫 disposeu.

Funci贸 GetSolarVersion

Torna el n煤mero intern de la versi贸 actual del LibreOffice.

GetGuiType Funci贸

Torna un valor num猫ric que especifica la interf铆cie d'usuari gr脿fica.

Funci贸 TwipsPerPixelX

Torna el n煤mero de twips que representen l'ampl脿ria d'un p铆xel.

Funci贸 TwipsPerPixelY

Torna el n煤mero de twips que representen l'al莽脿ria d'un p铆xel.

GlobalScope specifier

To manage personal or shared library containers (Application Macros or My Macros) from within a document, use the GlobalScope specifier.