Expressi贸 RSet

Alinea a la dreta una cadena a dins d'una variable de cadena, o copia un tipus de variable definida per l'usuari en una altra.

Sintaxi:

RSet Text As String = Text or RSet Variable1 = Variable2

Par脿metres :

Text: Qualsevol variable de cadena.

Text: Cadena que voleu alinear a la dreta a la variable de cadena.

Variable1: Variable de tipus definit per l'usuari que 茅s la destinaci贸 de la variable copiada.

Variable2: Variable de tipus definit per l'usuari que voleu copiar en una altra variable.

Si la cadena 茅s m茅s curta que la variable de cadena, RSet alinea a la dreta la cadena a dins de la variable de cadena. Els car脿cters restants a la variable de cadena es reemplacen per espais. Si la cadena 茅s m茅s llarga que la variable de cadena, els car脿cters que superen la longitud de la variable es trunquen, i nom茅s la resta de car脿cters s'alineen a la dreta dins de la variable de cadena.

Tamb茅 podeu utilitzar l'expressi贸 RSet per assignar variables d'un tipus definit per l'usuari a un altre.

A l'exemple seg眉ent s'utilitzen les expressions RSet i LSet per modificar l'alineaci贸 dreta i esquerra d'una cadena.

Exemple :

Sub ExampleRLSet
Dim sVar As String
Dim sExpr As String
    sVar = String(40,"*")
    sExpr = "SBX"
    ' Alinea a la dreta "SBX" en una cadena de 40 car脿cters
    ' Reempla莽a asteriscos amb espais
    RSet sVar = sExpr
    Print ">"; sVar; "<"
    sVar = String(5,"*")
    sExpr = "123457896"
    RSet sVar = sExpr
    Print ">"; sVar; "<"
    sVar = String(40,"*")
    sExpr = "SBX"
    ' Alinea a l'esquerra "SBX" en una cadena de 40 car脿cters
    LSet sVar = sExpr
    Print ">"; sVar; "<"
    sVar = String(5,"*")
    sExpr = "123456789"
    LSet sVar = sExpr
    Print ">"; sVar; "<"