Edici贸 del contingut de les cadenes

The following functions edit, format, and align the contents of strings. Use the & or + operators to concatenate strings.

Funci贸 Format

Converts a numeric expression to a string, and then formats it according to the format that you specify.

Funci贸 LCase

Converteix totes les lletres maj煤scules d'una cadena en min煤scules.

Funci贸 Left

Torna el n煤mero dels car脿cters m茅s a l'esquerra que especifiqueu d'una expressi贸 de cadena.

Expressi贸 LSet

Alinea una cadena a l'esquerra d'una variable de cadena, o copia una variable d'un tipus definit per l'usuari a una altra variable d'un tipus definit per l'usuari diferent.

Funci贸 LTrim

Elimina tots els espais inicials al principi d'una expressi贸 de cadena.

Funci贸 Mid, Expressi贸 Mid

Torna la part especificada d'una expressi贸 de cadena (Funci贸 Mid), o reempla莽a la part d'una expressi贸 de cadena amb una altra cadena (Expressi贸 Mid).

Funci贸 Replace

Replaces some string by another.

Funci贸 Right

Torna els car脿cters m茅s a la dreta de "n" d'una expressi贸 de cadena.

Expressi贸 RSet

Alinea a la dreta una cadena a dins d'una variable de cadena, o copia un tipus de variable definida per l'usuari en una altra.

Funci贸 RTrim

Suprimeix els espais del final d'una expressi贸 de cadena.

Funci贸 Trim

Elimina tots els car脿cters inicials i finals d'una expressi贸 de cadena.

Funci贸 UCase

Converteix les lletres min煤scules d'una cadena en maj煤scules.

Funci贸 Split

Torna una matriu de subcadenes d'una expressi贸 de cadena.

Funci贸 Join

Torna una cadena d'un nombre de subcadenes en una matriu de cadenes.

Funci贸 ConvertToURL

Converteix un nom de fitxer del sistema en un URL de fitxer.

Funci贸 ConvertFromURL

Converteix un URL de fitxer en un nom de fitxer del sistema.