Rem Statement

Especifica que una lĂ­nia de programa Ă©s un comentari.

Sintaxi:

Rem Text

ParĂ metres :

Text: Qualsevol text que servisca com a comentari.

Icona de consell

Podeu utilitzar les cometes simples en lloc de la paraula clau Rem per indicar que el text d'una lĂ­nia Ă©s un comentari. Este sĂ­mbol es pot inserir directament a la dreta del codi del programa, seguit d'un comentari.

Icona de nota

Podeu utilitzar un espai seguit del carĂ cter subratllat _ com els dos Ășltims carĂ cters d'una lĂ­nia per continuar la lĂ­nia lĂČgica a la lĂ­nia segĂŒent. Per continuar lĂ­nies de comentaris, cal que introduĂŻu «Compatible amb opció» al mateix mĂČdul del Basic.

Exemple :

Sub ExampleMid
Dim sVar As String
    sVar = "Las Vegas"
    Print Mid(sVar,3,5) ' Returns "s Veg"
    ' AcĂ­ no passa res