Expressi贸 Write#

Writes data to a sequential text file with delimiting characters.

tip

Use Print# statement to print data to a sequential text file. Use Put# statement to write data to a binary or a random file.

Sintaxi:

Diagrama d'extractes d'escriptura

Write [#fileNum] {,|;} expression [, 鈥

Par脿metres :

fileNum Qualsevol expressi贸 num猫rica que continga el n煤mero de fitxer establit per l'expressi贸 Open per al fitxer respectiu.

Expressi贸 llista variables o expressions que voleu introduir en un fitxer separats per comes.

Si la llista d'expressions s'omet, l'expressi贸 Write afig una l铆nia buida al fitxer.

Per afegir una llista d'expressions a un fitxer nou o existent, cal obrir el fitxer en mode Eixida o Afig.

Les cadenes que escriviu es col路loquen entre cometes i se separen amb comes. No cal que introdu茂u estos delimitadors a la llista d'expressions.

Cada expressi贸 de Write produeix un s铆mbol de final de l铆nia com a 煤ltima entrada.

Els nombres amb delimitadors decimals es converteixen segons la configuraci贸 regional.

Exemple :