Funcions d'E/S de fitxer

Utilitzeu les funcions d'E/S per crear i administrar fitxers (dades) definits per l'usuari.

Podeu utilitzar estes funcions per donar suport a la creació de fitxers "relatius", per tal que pugueu guardar i actualitzar certs registres especificant el seu número de registre. Les funcions d'E/S de fitxer també vos ajuden a gestionar els vostres fitxers proporcionant informació com ara la mida del fitxer, configuració del camí actual, o la data de creació d'un fitxer o d'una biblioteca.

note

The ScriptForge library in LibreOffice 7.1 introduces the FileSystem service with methods to handle files and folders in user scripts.

Obertura i tancament de fitxers

Funcions d'Entrada/Eixida de fitxer

Gestió de fitxers

Ací es descriuen les funcions i les expressions per gestionar fitxers.