Funci贸 Red

Retorna el component roig del codi de color compost especificat.

Sintaxi:

Red (ColorNumber As Long)

Valor de retorn:

Enter

Par脿metres :

ColorNumber Expressi贸 d'enter gran que especifica qualsevol codi de color compost per al qual retornar el component roig.

warning

Under VBA compatibility mode (Option VBASupport 1), the function Red() is incompatible with VBA colors, when color from previous call to function RGB [VBA] is passed.

Codis d'error

5 La crida al procediment no 茅s v脿lida

tip

El di脿leg del selector de color detalla els components roig verd i blau d'un codi de color compost aix铆 com la seua expressi贸 hexadecimal.Canviar el color del text i seleccionar el color personalitzat mostra el di脿leg del selector de color.

Exemple :

Sub ExampleColor
Dim lVar As Long
    lVar = rgb(128,0,200)
    MsgBox "El color " & lVar & " consta de:" & Chr(13) &_
        "red= " & red(lVar) & Chr(13)&_
        "green= " & green(lVar) & Chr(13)&_
        "blue= " & blue(lVar) & Chr(13) , 64,"colors"