La biblioteca Template

Per accedir a esta orde...

Open Tools - Macros - LibreOffice Basic - Edit and select Application Macros container.

Icona de nota

Aquesta biblioteca s'ha de carregar abans de l'execuci贸. Executeu l'expressi贸 seg眉ent abans de qualsevol macro que utilitze aquesta biblioteca:
GlobalScope.BasicLibraries.LoadLibrary("Template")

Icona d'av铆s

Aquesta p脿gina d'ajuda requereix faena per a millorar-ne la correcci贸 i compleci贸. Uniu-vos al projecte LibreOffice i ajudeu-nos a escriure la informaci贸 que hi falta. Visiteu la nostra p脿gina web sobre la redacci贸 de contingut de l'Ajuda.