La llibreria ImportWizard

Per accedir a esta orde...

Open Tools - Macros - LibreOffice Basic - Edit and select Application Macros container.

Obriu Eines ▸ Macros ▸ Organitza els diàlegs i seleccioneu el contenidor Diàlegs del LibreOffice.

Icona d'avís

Aquesta pàgina d'ajuda requereix faena per a millorar-ne la correcció i compleció. Uniu-vos al projecte LibreOffice i ajudeu-nos a escriure la informació que hi falta. Visiteu la nostra pàgina web sobre la redacció de contingut de l'Ajuda.

Descripció

La llibreria ImportWizard l’utilitza l’assistent Convertidor de documents.

El seu punt d'entrada és:

En seleccionar l'assistent Convertidor de documents es carreguen a la memòria les llibreries següents:

note

Poden existir conflictes amb els noms de rutines Basic quan es carreguen en memòria múltiples biblioteques de Basic.

Biblioteca BASIC Tools

Conversor de documents descriu que fa la llibreria ImportWizard.