La biblioteca Gimmicks

Per accedir a esta orde...

Open Tools - Macros - LibreOffice Basic - Edit and select Application Macros container.

Icona d'av铆s

Aquesta p脿gina d'ajuda requereix faena per a millorar-ne la correcci贸 i compleci贸. Uniu-vos al projecte LibreOffice i ajudeu-nos a escriure la informaci贸 que hi falta. Visiteu la nostra p脿gina web sobre la redacci贸 de contingut de l'Ajuda.

Icona de nota

Aquesta biblioteca s'ha de carregar abans de l'execuci贸. Executeu l'expressi贸 seg眉ent abans de qualsevol macro que utilitze aquesta biblioteca:
GlobalScope.BasicLibraries.LoadLibrary("Gimmicks")

Descripci贸

La biblioteca Gimmicks l'utilitza l'auxiliar Text autom脿tic.

Els seus punts d'entrada s贸n:

En seleccionar Eines 鈻 Text autom脿tic es carrega en mem貌ria la biblioteca seg眉ent:

note

Poden existir conflictes amb els noms de rutines Basic quan es carreguen en mem貌ria m煤ltiples biblioteques de Basic.

Biblioteca BASIC Tools

脷s d'AutoText explica que fa la llibreria Gimmicks.