La biblioteca Euro

Per accedir a esta orde...

Open Tools - Macros - LibreOffice Basic - Edit and select Application Macros container.

Icona d'avís

Aquesta pàgina d'ajuda requereix faena per a millorar-ne la correcció i compleció. Uniu-vos al projecte LibreOffice i ajudeu-nos a escriure la informació que hi falta. Visiteu la nostra pàgina web sobre la redacció de contingut de l'Ajuda.

Descripció

L'assistent Conversor a euro… utilitza la biblioteca Euro.

Els seus punts d'entrada són:

En seleccionar l'assistent Convertidor a Euro es carreguen a la memòria les llibreries següents:

note

Poden existir conflictes amb els noms de rutines Basic quan es carreguen en memòria múltiples biblioteques de Basic.

Biblioteques BASIC ImportWizard i Tools

L'assistent de conversió a euros descriu què fa la llibreria Euro.