La biblioteca Depot

Per accedir a esta orde...

Open Tools - Macros - LibreOffice Basic - Edit and select Application Macros container.

Icona de nota

Aquesta biblioteca s'ha de carregar abans de l'execució. Executeu l'expressió següent abans de qualsevol macro que utilitze aquesta biblioteca:
GlobalScope.BasicLibraries.LoadLibrary("Depot")

Icona d'avís

Aquesta pàgina d'ajuda requereix faena per a millorar-ne la correcció i compleció. Uniu-vos al projecte LibreOffice i ajudeu-nos a escriure la informació que hi falta. Visiteu la nostra pàgina web sobre la redacció de contingut de l'Ajuda.