Habilita el control

Feu clic a esta icona per visualitzar les variables d'una macro. Els continguts de la variable es mostren en una altra finestra.

Feu clic al nom d'una variable per seleccionar-la i tot seguit feu clic a la icona Habilita el control. El valor que s'assigna a la variable es mostra al costat del nom. Este valor s'actualitza constantment.

Icona

Habilita el control

Per eliminar la variable de control, seleccioneu-la a la finestra Observador i tot seguit feu clic a la icona Suprimeix l'observador.