Esdeveniments

Definiu l'assignaciĂł d'esdeveniments per al control o el diĂ leg seleccionat. Els esdeveniments disponibles depenen del tipus de control seleccionat.

En rebre el focus

Este esdeveniment es produeix si un control rep el focus.

En perdre el focus

Este esdeveniment es produeix si un control perd el focus.

En prémer una tecla

Este esdeveniment es produeix quan l'usuari prem qualsevol tecla mentre el control té el focus.

En deixar anar una tecla

Este esdeveniment es produeix quan l'usuari deixa anar una tecla mentre el control té el focus.

Modificat

Este esdeveniment es produeix, quan el control perd el focus i el contingut del control ha canviat des que va perdre el focus.

En modificar text

Este esdeveniment es produeix si introduĂŻu o modifiqueu un text en un camp d'entrada.

L'estat de l'element ha canviat

Este esdeveniment es produeix si l'estat del camp control es canvia, per exemple, de marxat a no marcat.

El ratolĂ­ Ă©s dins

Este esdeveniment es produeix quan el ratolĂ­ entra al control.

En moure el ratolĂ­ mentre es prem una tecla

Este esdeveniment es produeix quan el ratolĂ­ s'arrossega mentre es prem una tecla.

En moure el ratolĂ­

Este esdeveniment es produeix quan el ratolĂ­ es mou sobre el control.

En prémer el botó del ratolí

Este esdeveniment es produeix quan el botĂł del ratolĂ­ es prem mentre la busca del ratolĂ­ es troba al control.

En deixar anar el botĂł del ratolĂ­

Este esdeveniment es produeix quan el botĂł del ratolĂ­ es deixa anar mentre la busca del ratolĂ­ es troba al control.

El ratolĂ­ Ă©s fora

Este esdeveniment es produeix quan el ratolĂ­ ix del control.

En ajustar

Este esdeveniment es produeix quan s'està arrossegant una barra de desplaçament.