Finestra Observador

La finestra Observador vos permet observar el valor de les variables durant l'execució d'un programa. Definiu la variable al quadre de text Observador. Feu clic a Habilita l'observador per afegir la variable al quadre de llista i per visualitzar-ne els valors.

Observador

Introduïu el nom de la variable el valor de la qual se supervisarà.

Suprimeix l'observador

Suprimeix la variable seleccionada de la llista de variables observades.

Icona

Suprimeix l'observador

Edició del valor d'una variable observada

Mostra la llista de variables observades. Feu clic dos cops amb una petita pausa entre els dos clics en una entrada per editar-ne el valor. El valor nou es prendrà com el valor de la variable per al programa.