Проверка за обновяване

Проверява дали е налично обновяване за вашата версия на LibreOffice. Ако е налице по-нова версия, можете да я изтеглите. След изтеглянето, ако имате права за писане в инсталационната директория, можете да инсталирате обновяването.

След започване на изтеглянето ще видите в диалоговия прозорец лентов индикатор и три бутона. Можете да спрете временно изтеглянето и после да го продължите чрез бутоните Пауза и Продължение. Натиснете Отказ, за да прекратите изтеглянето и да изтриете изтегления отчасти файл.

По подразбиране изтегляните файлове ще се съхраняват върху работния ви плот. Можете да промените папката за съхранение на изтегляния файл чрез - LibreOffice - Обновяване по Интернет.

След завършване на изтеглянето, можете да щракнете върху Инсталиране, за да започнете инсталирането на обновяването. Ще видите диалогов прозорец за потвърждение, в който можете да изберете да затворите LibreOffice.

Икона Бележка

При някои операционни системи може да е необходимо ръчно да отворите папката с изтегления файл, да го разкомпресирате и да стартирате инсталиращия скрипт.


След инсталирането на обновяването можете да изтриете изтегления файл, за да освободите място.

Моля, подкрепете ни!