Поток от данни на живо

Създаване на потоци от данни на живо за електронни таблици.

За достъп до тази команда...

Изберете Данни - Потоци.


warning

Тази функционалност е експериментална и може да предизвика грешки или да се държи по неочакван начин. За да я включите все пак, изберете - LibreOffice - Разширени и отметнете Разрешаване на експериментални възможности.


Икона Внимание

Необходима е още работа по правилността и пълнотата на тази страница. Моля, присъединете се към проекта LibreOffice и ни помогнете да попълним липсващата информация. Посетете уебстраницата ни относно създаването на съдържание за помощта.


Потоците от данни представляват непрекъснато предавани данни, генерирани от различни източници. В LibreOffice Calc потоците от данни могат да бъдат обработвани, съхранявани, анализирани и използвани като основа за предприемане на действия в реално време.

Във всички индустрии има примери за употреба на потоци от данни, например търговия с ценни книжа в реално време, управление на складови наличности на минутата, информационни канали в социалните медии, взаимодействия в мултиплейър игри, приложения за споделено пътуване.

Поток източник

URL

URL на документа източник в локалната файлова система или Интернет.

Интерпретиране на потока като

Опресняване на ГПИ при празен ред

При постъпване на нови данни

Тази настройка има три варианта:

Максимален брой редове

Можете да ограничите максималния брой редове до указана стойност или да го оставите неопределен, но ограничен до максималния брой редове на LibreOffice Calc.

Моля, подкрепете ни!