Inxertar seiciones

Pue inxertar nueves seiciones o enllaces a seiciones d'otros documentos, nel documentu actual. Si inxerta una seición como enllaz, el conteníu del enllaz va camudar cuando modifique'l documentu fonte.

Pa inxertar una seición nueva

1. Calque nel documentu onde deseye inxertar una nueva seición o escueya'l testu que deseye convertir nuna seición.

Si escueye un testu qu'apaez dientro d'un párrafu, va convertise automáticamente nun nuevu párrafu.

2. Escueya Inxertar - Seición.

3. Nel cuadru Seición nueva escriba un nome pa la seición.

4. Configure les opciones de la seición y de siguío calque Inxertar.

Pa inxertar una seición como enllaz

Primero que pueda inxertar una seición como enllaz, debe primero crear seiciones nel documentu fonte.

Si abre un documentu que contenga seiciones enllazaes, LibreOffice indícalu qu'actualice'l conteníu de les seiciones. P'anovar manualmente un enllaz, escueya Ferramientes - Anovar - Enllaces.

Tamién pue inxertar seiciones enllazaes en documentu HTML. Cuando se visualiza la páxina nun navegador Web, el conteníu de les seiciones correspuende al conteníu de les seiciones nel momentu que guardóse'l documentu HTML.

1. Calque nel documentu, ellí onde deseye inxertar la seición enllazada.

2. Escueya Inxertar - Seición.

3. Nel cuadru Seición nueva escriba un nome pa la seición.

4. In the Link area, select the Link check box.

5. Click the Browse button next to the File name box.

6. Busque el ficheru que contenga la seición cola que deseye enllazase y calque Inxertar.

7. Nel diálogu Seición, escueya la seición que quier inxertar.

8. Calque Inxertar.