Inxertar una imaxe dende un ficheru

1. Choose Insert - Image.

2. Escoyer el ficheru. Nel cuadru Tipu de ficheru pue acutar la seleición a ciertos tipos de ficheros.

3. Faiga clic nel cuadru Enllaz si deseya un enllaz al ficheru orixinal.

Si'l caxellu de verificación Enllaz ta escoyida, la imaxe de bitmap va recargase cada vez que'l documentu actualícese o se cargue. Los pasos d'edición llevaos a cabu na copia local de la imaxe nel documentu vuelven aplicase y, de siguío, amuésase la imaxe.

Si'l caxellu de verificación Enllaz nun ta escoyida, va utilizase siempres la copia creada nel momentu d'inxertar la imaxe.

Pa encuallar gráficos que s'inxertaron primeramente como enllaces vaya a Editar - Enllaces y prima el botón Desenllazar.

4. Calque en Abrir pa inxertar la imaxe.

De forma predeterminada, la imaxe inxertada céntrase sobre'l párrafu nel que calque.