Crear índices alfabéticos

1. Calque nel documentu, ellí onde deseye inxertar l'índiz.

2. Choose Insert - Table of Contents and Index - Table of Contents, Index or Bibliography.

3. On the Type tab, select "Alphabetical Index" in the Type box.

4. Si quier usar un ficheru de concordancia, escueya Ficheru de concordancia nel área Opciones, faiga clic nel botón Ficheru y, de siguío, busque un ficheru de concordancia o cree unu nuevu.

5. Estableza les opciones de formatu del índiz na llingüeta actual o en cualesquier otra llingüeta d'esti diálogu. Por exemplu, si deseya usar testeres cencielles de cartes nel índiz, calque la llingüeta Entraes y de siguío escueya Separador alfabéticu. Si deseya camudar el formatu de los niveles del índiz calque la llingüeta Estilos.

6. Calque Aceutar.

7. Si deseya anovar l'índiz calque sobre él col botón derechu del mur y de siguío sobre Anovar índiz.