Formateáu d'un índiz

Pue aplicar dellos estilos de párrafu, asignar hiperenllaces a les entraes, camudar el diseñu y el color del fondu de los índices nel diálogu Inxertar índiz.

P'aplicar un estilu de párrafu distintu a un nivel d'índiz

1. Calque col botón derechu del mur nel índiz y escueya Editar índiz.

2. Calque la llingüeta Estilos.

3. Calque un nivel d'índiz na llista Niveles.

4. Calque sobre l'estilu que deseye aplicar na llista Estilos de párrafu.

5. Calque'l botón de asignación <.

6. Calque Aceutar.

P'asignar hiperenllaces a entraes nun índiz de materies

Pue asignar una referencia como hiperenllaz a les entraes d'un índiz de conteníu.

1. Calque col botón derechu del mur nel índiz de conteníu y escueya Editar índiz.

2. Calque la llingüeta Entraes.

3. Na llista Nivel faiga clic nel nivel de testera al que deseye asignar hiperenllaces.

4. Nel área Estructura, calque nel cuadru delantre de Y# y de siguío calque Hiperenllaz.

5. Calque nel cuadru asitiáu detrás de Y y de siguío calque Hiperenllaz.

6. Repita'l procesu pa cada nivel de testera pal que deseye crear hiperenllaces o faiga clic nel botón Toos p'aplicar el formatu a tolos niveles.

Crear un índiz de conteníos

Definir entraes d'índices

Anovar, editar y desaniciar índices

Editar o desaniciar una entrada d'índiz

Crear índices alfabéticos

Índices del usuariu

Crear una bibliografía

Índices que tomen dellos documentos