Inxertar hiperenllaces col Navegador

Pue inxertar una referencia como hiperenllaz nel documentu por aciu el Navegador. Inclusive pue referenciar dellos elementos a partir d'otros documentos de LibreOffice. Si calca sobre l'hiperenllaz al abrir el documentu en LibreOffice, va llegar al elementu referenciáu.

1. Abra los documentos que contengan los elementos que deseye referenciar.

2. En barra Estándar, faiga clic nel símbolu Navegador.

3. Faiga clic na flecha xuntu al iconu Mou Abasnar y compruebe que tea seleicionao Inxertar como hiperenllaz.

4. Escueya'l documentu que contenga l'elementu que deseya referenciar na llista asitiada na parte inferior del Navegador.

5. Na llista del Navegador, calque'l signu más qu'hai xuntu al elementu que deseya inxertar como hiperenllaz.

6. Arrastre l'elementu onde deseye inxertar l'hiperenllaz nel documentu.

El nome del elementu inxertar nel documentu como un hiperenllaz sorrayáu.