Inxertar un campu de fecha fixu o variable

Pues inxertar la data como un campu que s'anueve cada vez qu'abres un documentu o como un campu que nun s'anueve.

1. Escueya Inxertar - Campos - Otros y, de siguío, calque la llingüeta Documentu.

2. Calca «Data» na llista Triba y sigui unu d'estos procedimientos:

Pa inxertar la data como un campu que s'anueva cada vez qu'abra'l documentu, faiga clic en ”Data” na llista Escoyer.

Pa inxertar la data como un campu que nun s'anueva, calca «Data (fixa)» na llista Esbillar.