Hiperenllaz

Specify the properties of the hyperlink for the selected graphic, frame or OLE object.

P'aportar a esta orde...

Choose Format - Image - Properties - Hyperlink tab.

Choose Format - Frame and Object - Properties - Hyperlink tab.

Choose Insert - Frame - Frame - Hyperlink tab.

Enllaz con

Defina les propiedaes del enllaz.

URL

Especifique la ruta completa al ficheru que deseye abrir.

Restolar

Busque el ficheru que deseya abrir col hiperenllaz y, de siguío, faiga clic en Abrir. El ficheru de destín pue tar nel so equipu o nun sirvidor FTP n'Internet.

Nome

Escriba un nome pal hiperenllaz.

Marcu

Especifique'l nome del marcu nel que quier abrir el ficheru oxetivu. Los nomes de los marcos de destín predeterminaos tan descritos equí.

Image Map

Escueya'l tipu de ImageMap que deseye usar. La configuración de ImageMap va anular la configuración d'hiperenllaces qu'escriba nesta páxina.

Image map del sitiu del sirvidor

Usa una imaxe calcable del llau del sirvidor.

Image map del sitiu del veceru

Usa la imaxe calcable que se creó pal oxetu esbilláu.

URL

Please support us!