Inxertar script

Inxerta una secuencia de comandos (script) na posición del cursor nun documentu de testu o HTML.

P'aportar a esta orde...

Choose Insert - Script (only HTML documents)

An inserted script is indicated by a small green rectangle. If you do not see the rectangle, choose - LibreOffice Writer/Web - View, and select the Comments check box. To edit a script, double-click the green rectangle.

Si'l documentu contién más d'un script, el diálogu Editar script contién los botones anterior y siguiente pa dir d'un script a otru.

Iconu de saltar al script anterior

Dir al script anterior

Iconude saltar a l'script siguiente

Saltar al script siguiente

Conteníu

Tipu de Script

Escribi'l tipu de secuencia de comandos que quies inxertar. La secuencia de comandos s'identifica nel códigu fonte HTML por aciu la etiqueta <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">.

URL

Amiesta un enllaz a un ficheru de secuencia de comandos. Faiga clic nel botón d'opción URL ya introduza l'enllaz nel cuadru. Tamién pue faer clic nel botón de navegación (...), guetar el ficheru y, de siguío, faer clic en Inxertar. El ficheru de secuencia de comandos enllazáu identificar nel códigu fonte HTML por aciu les siguientes etiquetes:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="url">

/* ignórase tou */

</SCRIPT>

Restolar

Busque el ficheru de secuencia de comandos col que deseya crear l'enllaz y, de siguío, faiga clic en Inxertar.

Testu

Introduza'l códigu de secuencia de comandos que deseye inxertar.